Pris og tilbud på omforkromning


Vores e-mail er åben 24 - 7 for spørgsmål og tilbud, eller du kan ringe indenfor vores telefonåbningstid 9-16. Står du med et projekt en sen aften eller i en weekend, så prøv at ringe - vi svarer hvis muligt eller ringer hurtigt tilbage. 

Tilbud på alle emner beregnes ud fra deres størrelse cm2 og kompleksitet. Det mest tidskrævende ved en omforkormning er selve poleringsprocessen og klargøringen efter at kromen/malingen er trukket af kemisk. Vi går ikke på kompromis med poleringen, da det er her vi opnår kvalitetsprodukter. 

For at vi kan give dig den bedste pris og kvalitet er det vigtigt, at du ikke selv begynder at bearbejde dine dele og at vi kan modtage et billede af emnerne.

Ved opmåling af emnerne er det vigtigt at du tænker i overflader. Ved f.eks. et rør skal vi kende længden og diameteren/omkredsen, ved kofangere skal vi kende længden og højden af hele overfladen, som skal forkromes. Mangler vi mål for at kunne give et overslag, så hører du fra os. 

Step 1: Tag et billede af dine emner

 • Hold et målebånd op ved siden af det emne du ønsker forkromet når du tager billedet, så vi kan se hvor stort det er og nogenlunde vurdere kompleksiteten af emnet.
 • Har du større emner, så hold gerne to målebånd op, så vi kan se både længde og bredde.
 • Tag et billede af hver del du ønsker pris på.

Step 2: Vedhæft billederne i en e-mail

 • Vedhæft dine billeder i en e-mail. Vær opmærksom på filstørrelsen af billederne - har du mange billeder kan det være en god idé at sende dem af flere omgange. Hører du ikke fra os indenfor 2 hverdage, så ring til os for at sikre, at vi har modtaget din e-mail.
 • Skriv gerne lidt information om emnerne. Hvilken bil/motorcykel er de fra, er der buler/huller, er der meget rust osv. 
 • Send dine billeder til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - husk at skrive dit telefonnummer.

Step 3: Modtagelse af tilbud

 • Vi sender dig et tilbud indenfor ca. 2 arbejdsdage. Tilbuddet inkluderer returfragten til din adresse. Du står selv for leveringen til os. 

Step 4: Pak din emner og send dem til Forkromeren

 • Hvis prisen er fornuftig, så sender du dine dele til os med GLS, Post Danmark eller en anden pakketransportør. Du kan også aftale et tidspunkt til personligt fremmøde med dine emner. 
 • Læg dit tilbud eller tilbudsnummer i kassen samt dit navn og returneringsadresse. Husk telefonnummer hvis vi skulle få brug for at ringe til dig. 
 • Send dine dele adskilte, hvis ikke andet er aftalt. Sender du dem samlet, vil der være et gebyr for håndteringen og vi vil ikke garantere for emnerne. Dele kan forkromes samlet men det anbefales ikke da, forkromning ofte ikke kan trække ind imellem emnerne.

 • Vær sikker på at dine dele er pakket godt, så de ikke bliver beskadiget under transport og at du har den rigtige adresse. Vi anbefaler altid at forsikre din pakke. 
 • Adressen du skal sende til er herunder - personligt fremmøde efter aftale:

Forkromeren.dk
Att.: Kim Spring
Obstruptoften 26
8320 Mårslet

Step 4: Færdige emner og betaling

 • Når dine emner er færdige og klar til returnering, så skriver eller ringer vi til dig. Når vi har modtaget din betaling via bankoverførsel sender vi dine emner retur. For mere information se vores Handelsbetingelser.

Step 5: Montering af dine restaurerede dele

 • Del gerne det færdige resultat med os - altid spændende at se, hvordan de nye dele tager sig ud på din bil, motorcykel eller knallert. Ris/ros modtages gerne på mail eller telefon.