Services Forkromeren


Forkromeren tilbyder forkromning og restaurering af gamle og nye dele til forkromning, som er lavet ud af metal, zink messing, znal og zamag. Aluminium og rustfri stål kan vi højglans polere. Vores service er målrettet dig, som er i gang med at restaurere din bil, motorcykel, knallert, båd, cykel eller lign.

Vi kender det alle sammen – vurderingen om man skal finde nye eller brugte reservedele i krom (nogle gange i en billig plast efterligning) velvidende at det ikke er ”originalen” eller at den ikke passer helt 100% på.

I værste fald maler man ovenpå kromen, da den ikke kan poleres op længere. Dette er en typisk konsekvens af, at det er for besværligt at finde frem til den rigtige leverandør, som er villig til at forkrome gamle metaldele og at det kan være meget dyrt.

Vi tilbyder også forkromning at nye dele, så som møbelbeslag, bordben, stoleben, lamper etc.

Forkromeren gør det let for dig, da vi arbejder med at restaurere gamle og nye kromdele for private og virksomheder. Ved at samle mange ordrer fra private og virksomheder er vi i stand til at give en meget konkurrencedygtig pris, som ligger betragteligt under markedsstandarden i Danmark og kvaliteten er helt i top. Vi har en lang række af underleverandører, som vi arbejder sammen med. Afhængig af hvilket emne du har, som skal omforkromes, vil vi vælge den rigtige leverandør, som er specialist i netop at omforkrome dit emne. 

Kontakt os og få et tilbud på at få forkromet dine dele – vi vender tilbage indenfor ca. 2 hverdage med et tilbud på dine emner. Send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og se en vejledning til at få et tilbud her.